Systemleverancer

Hos Reservedelsfabrikken tilbyder vi systemleverancer som en del af produktionen. Ved begrebet systemleverancer forstås, at vi leverer et færdigt produkt til kunden. Førhen producerede man kun én eller flere komponenter, som man leverede til kunden, der selv skulle samle produktet og eventuelt supplere med øvrige komponenter købt andre steder. Systemleverancer leverer den fulde pakke og er derfor med til at effektivisere byggeriet og skabe bedre kvalitet.

 

Moderne systemleverance hjælper kundens og byggeriets organisering

Som systemleverandør leverer Reservedelsfabrikken en komplet pakke, som indeholder alt fra design og fremstilling til montage, service og vedligeholdelse. Det skaber en mere organiseret arbejdsgang, og det kan tilmed tilpasses specifikke funktionsbehov. Vi tilbyder også at indkøbe de resterende dele, hvis de ikke fremgår af eget sortiment, og vi sørger også gerne for eksempelvis overfladebehandling. Hvis kunden ønsker at samle eller montere produktet selv, kan vi levere samtlige komponenter efter en stykliste, så alt er mere overskueligt og lige til at gå til.

Du får altså en øget standardisering af dit næste projekt, som stadig giver plads til skræddersyede leverancer og arkitektonisk kvalitet. Systemleverancer er altså med til at kombinere den unikke kundetilpassede løsning med gentagelse i arbejdsgangene, som i sidste ende er med til at skabe overblik. Dette overblik er essentielt, når man skal organisere projektet, og det giver mulighed for at styre forskellige byggeforløb selv inden for forskellige brancher. Systemleverancer kombinerer flere processer i byggeprocessen, og gør det derfor ganske enkelt lettere at være kunde.

 

Systemleverancer fremmer dansk byggeri

Med systemleverancer er Reservedelsfabrikken med til at skabe en mere effektiv industriel proces på tværs af flere fagdiscipliner, og det giver samtidig mulighed for anvendelse af flere bygningskomponenter fra forskellige virksomheder på en mere overskuelig måde. På den måde kan man i dansk byggeri nu benytte sig af mere variérbare produkter, hvilket er med til at fremme byggeriet både kvalitetsmæssigt og i forbindelse med særlige æstetiske krav.

Vi hjælper dig på vej med systemleverancer

Lyder tilbuddet om systemleverancer som noget for dig og din virksomhed, eller har du spørgsmål angående netop systemleverancer, så tøv ikke med at kontakte os via formularen nedenunder eller ring på tlf. +45 9828 4388, så står vi klar til at hjælpe dig.